LEVEGŐFÚVÓKA: SZÁRÍTÁS, LEFÚVATÁS, HŰTÉS, TISZTÍTÁS

Levegőfúvóka és légkés szállítható szárításhoz, lefúvatáshoz, hűtéshez vagy tisztításhoz. Az ipar számos területén szükséges a termelési és gyártási folyamatok során vagy annak végpontjaként szárítás vagy lefúvatás. Ide tartozik a mosás utáni szárítás, víz lefúvatása vagy akár szilárd anyagok, részecskék adott felületről történő eltávolítása. Előbbi lehetséges például bármely mosó folyamat végpontjaként, utóbbi pedig akár az üveggyártás során, amikor az üvegről szükséges a porok, illetve méretre vágás során keletkezett üvegdarabok eltávolítása. Ezen folyamatokhoz a Monojet levegőfúvóka megfelelő megoldást kínál.


Többféle levegőfúvóka szállítható: pl. lapossugár levegőfúvóka a levegő legegyenletesebb, turbulenciák nélküli eloszlatására, valamint az alacsony zajszint elérése érdekében; körkörös lefúvató fúvóka, illetve tűsugár (egy pontba célzó) fúvóka. Komplett lefúvató rendszerek (légkések) is találhatóak kínálatunkban.

Levegő fúvóka palettánk legnépszerűbb, egyben leguniverzálisabban alkalmazható típusa a többcsatornás "fésűs" levegúfúvóka. Ez a levegőfúvóka két külön fröccsöntött részből tevődik össze, amelyet ultrahangos hegesztés kötéstechnikával kötnek össze. a Többcsatornás levegőfúvóka akalmazása során igen alacsony zajszint és magas lefúvatóerő jellemő. Ez a típus szállítható alumínium anyagminőségből is.

Levegőfúvóka palettánk emellett számos más típusra is kiterjed, legyen az alacsony lefúvató erővel vagy éppen magas lefúvató erővel rendelező típus. Cégünk a PNR mellett a Silvent AB kiemelt disztribútora is, amely cég a levegőfúvókára specializálódott. A Silvent nem csupán műanyagből, hanem különböző fémekből is szállít levegőfúvókát, illetve a speciális Zytel anyagből is. Ez utóbbi anyag a PA egyik kivitele, a PA6 és PA66 anyagminőség között áll.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

le- és kifúvatás, melegítés, hűtés, légfüggöny, tisztítás, alkatrészek mozgatása, szárítás

 

Típus Jellemzők Szórásszög Térfogatáram
(Nm3/h)
Letöltés
UEA L022 E31

Nagy impakt erejű lapossugár szóráskép.  1/4” BSPT vagy 1/4” NPT külső menet. Anyag: POM Max. nyomás: 5 bar, max. hőmérséklet: 80°C

- Lásd: katalóguslap  
UEA L022 V7 Nagy impakt erejű lapossugár szóráskép.  1/4” BSPT vagy 1/4” NPT külső menet. Anyag: alumínium Max. nyomás: 15 bar, max. hőmérséklet: 95°C
- Lásd: katalóguslap  
GZS Széles kilépési szög, keskeny lapossugár szóráskép levegő, vagy gőz közegre, alacsony nyomáson. Hollanderrel rögzíthető. 70° Lásd: katalóguslap  
UEA D020

 

Körlefúvó levegőfúvóka alumínium vagy rozsdamentes acél anyagból. 

      - Lásd: katalóguslap   
UEB 

 

Légkés különböző hosszúságokban. 

- Lásd: katalóguslap   

 

Az UEA típusú többcsatornás lapossugár levegőfúvókáinkat rozsdamentes acélból is tudjuk szállítani. A fenti típusokon kívül még számtalan műszaki megoldást tudunk nyújtani lefúvatásra, szárításra. Minden esetben kérje ajánlatunkat! 

Nem találta meg az Ön alkalmazására megfelelő típust?

Kérje ajánlatunkat vagy részletes katalógusunkat!
Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe szakértelmünket!

Fésűs levegőfúvóka