CÉGÜNKRŐL

PRECÍZIÓS FÚVÓKA ÉS PORLASZTÁSTECHNIKA IPARI ALKALMAZÁSOKRA

MONOJET FÚVÓKA - A legjobb alternatíva

 

A Monojet Kft., a PNR hivatalos magyarországi képviseleteként fluidtechnika üzletágában több mint 30.000 különböző precíziós fúvókát kínál a gyártó- és feldolgozóipar részére.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a tulajdonosok mintegy 24 évnyi, a fúvókatechnikában szerzett szakmai tapasztalatát és a különböző egyéniségű és szakmai irányultságú tagok tudását szinergiaként egyesítse.

Csapatunkban megvan a fiatalos lendület és erő, a szakmai tapasztalat és képzettségi hátterünk eredményeképpen a sokrétű tudás. Azonban ennyivel nem elégszünk meg, hiszen a piac, a folyton változó körülmények és növekvő követelmények megkövetelik a folyamatos tanulást és képzést. Célunk, hogy olyan céget képviseljünk, amely magas színvonalon szolgálja ki ügyfelei és partnerei igényeit, de önmaga is képes folyamatosan fejlődni, megújulni, tanulni és ennek eredményeképpen magas szakmai színvonalon dolgozni.

Számunkra minden ügyfél egyformán nagyon fontos legyen az kisebb cég vagy akár egy multinacionális vállalat. Valljuk, hogy sok lábon állva sok kisebb ügyfél biztos alapot ad cégünknek. Hisszük, hogy a pozitív vélemény cégünkről a legjobb reklám a piacon!

 

FÚVÓKAKÍNÁLAT

Palettánkon megtalálható többek között pneumatikus fúvóka, kúppalást fúvóka, telekúp fúvóka, lapossugár fúvóka vagy tűsugár fúvóka, továbbá levegőfúvóka számtalan szórásszögben, térfogatárammal és anyagminőségben.

Fúvóka az alábbi iparágakban valamint alkalmazási területeken található: autóipar, gyógyszeripar, vegyipar, papírgyártás, gépgyártás, élelmiszeripar, palackozás, elektronikai ipar, felületkezelés, műanyag és alumínium profilgyártás, porlasztásos szárítás, instantizálás, tablettabevonás, magasnyomású tisztítás, tűzvédelem, tartályhűtés.

A környezetvédelem és az acélipar számára speciális fúvókákat és fúvókarendszereket szállítunk, legyen szó gázhűtésről vagy folyamatos öntésről. A felületkezeléstől a papírgyártásig, a vegyipartól az élelmiszergyártásig, a sörfőzéstől a bányászatig, a tartálytisztítástól a gyógyszergyártásig a Monojet Kft. az Ön megbízható és kompetens partnere a porlasztás területén.

Célunk nem pusztán a fúvókák egyszerű értékesítése. Igény esetén műszaki tanácsadást és akár egyedi fúvókarendszerek megtervezését, jelenlegi rendszerek optimalizálását is vállaljuk! Kérésére átvizsgáljuk jelenleg alkalmazott fúvóka (egyben ehhez kapcsolódóan a vízhidraulika) rendszerét, majd szükség esetén javaslatot teszünk a módosításokra.

Igyekszünk Önöket honlapunkon is minden esetben műszakilag is támogatni, ezért a főoldalon található KATALÓGUSOK, SEGÉDLETEK menüpontban lehetősége van folyamatosan bővülő műszaki háttérinformációinkat, segédleteinket letölteni.

Akkor is keressen minket, ha nem szeretne semmit vásárolni, viszont műszaki tanácsra van szüksége a fúvókatechnikát illetően, szívesen állunk rendelkezésre ilyen esetekben is!

Cégünk extechnika üzletágát az alábbi linkeken érheti el:

Extechnika robbanás biztos mobil karbantartási eszközök:

robbanásbiztos mobil telefonok

robbanásbiztos lámpák

robbanásbiztos mérőeszközök

robbanásbiztos pda és laptop

 

Fémkompenzátorok nagy átmérőkben és egyedi kivitelben is!

 

Kövessen minket közösségi portáljainkon is:

Extechnika-robbanásbiztos üzletág Youtube csatorna

Fúvókatechnika üzletág Youtube csatorna

Facebook portál

 

Fúvókatechnika aloldalunk: www.iparifuvokak.hu