FÚVÓKA RENDSZEREK ÉS FÚVÓKÁK A FELÜLETKEZELÉSHEZ

Főként a modern felületkezelés során, de az ipari alkatrészek tisztításakor és számos egyéb területen is alkalmaznak fúvókát, fúvókákat és fúvókarendszereket a felületkezeléshez, kezdve a mosástól/öblítéstől a zsírtalanításon és foszfátozáson át egészen a leszárításig és a festésig.

A Monojet itt is széles fúvókaválasztékkal rendelkezik. Ezen az alkalmazási területen jellemző a lapossugár fúvóka típus használata, amelyeknek többféle kivitele lehetséges a szórásirány beállíthatóságát, illetve ennek megoldási lehetőségét, valamint a felfüggesztés/csatlakozás kialakítását tekintve.

Golyós fúvókarendszerek memória-effektussal a gyorsabb karbantartásért és a precíz szórásirány megtartásáért:

Az optimális felületkezelés elérése érdekében legtöbbször egy pontosan beállítható szórásirányra van szükség ahhoz, hogy például a bonyolult formájú alkatrészeken a kritikus területeket is precízen lehessen szórni, ezért a szóró rendszerű előkezelőkben leggyakrabban golyós fúvókarendszerrel találkozunk. Itt a golyó és a fúvóka funkcionális egységet alkot, lehetővé téve ezzel a szórásirány beállítását (golyóval egybeépített és golyóba becsavarozható kivitel is szállítható!). Gyakran problémát jelent azonban, hogy a karbantartást követően a fúvókát újra kell pozícionálni. Erre nyújt megoldást a Monojet bajonett-golyós fúvóka rendszere, amely egy mozdulattal lehetővé teszi a fúvókacserét a korábban beállított szórásirány megtartásával.

További információkért töltse le katalógusunkat vagy kérje ajánlatunkat!

Letöltés: Fúvókarendszerek és tartozékok